New Step by Step Map For قیمت پمپ ضد اسید

همچنین، پمپ‌های با ظرفیت‌های بالا یا ویژگی‌های خاص مانند کنترل خودکار و قابلیت تنظیم دبی، معمولاً قیمت بیشتری دارند.  

پمپ ضد اسید پمپ های ضد اسید که به عنوان پمپ های پلیمری نیز شناخته می شوند، در برابر سیالات خورنده و اسیدی مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.

جامداتی که در محلول به صورت سوسپانسیونی وجود دارند و یا خورنده هستند.

البته این پمپ‌ها در چیلرها، کویل‌های مسی و مخازن آب و شست و شوی کویل‌های فن کویل کاربرد دارند.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

بدنه ی پمپ اسید که یکی از مهم ترین قسمت های دستگاه میباشد، به دلیل اینکه باید از اجزای داخلی در برابر عوامل محیطی مضر بیرون مراقبت کند پس باید از موادی ساخته شود که هم مقاومت کافی را داشته باشد و هم تا حد نیاز به اجزای داخلی هوا برسد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که website دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پمپ اسیدی در زمینه هایی استفاده میشود که سیال مورد استفاده خاصیت های شیمیایی خورندگی داشته باشد، به همین دلیل نیز اجزای درونی این دستگاه از موادهای اولیه ای ساخته میشود که در برابر موادهای اسیدی مقاوم باشد و آسیبی نبیند.

پمپ : این بخش از پمپ اسیدی که شامل بدنه اصلی ، شافت ، مکانیکال سیل و دیگر بخش های پمپ می باشد دارای قیمت معمولا ثابت هستند که در صورت عدم تغییر قیمت ارزهای رایج ، قیمت پمپ ابتدای هر سال توسط تولیدکننده اعلام میشود

.. را دارند. پمپ ضد اسید از دو قسمت کلی پمپ پلیمری و الکتروموتور تشکیل شده‌اند که قسمت اصلی آن پمپ پلیمری است که در جلویی آن قرار داده شده است.

پمپ هیدرولیک ماشین آلات راهسازی پمپ هیدرولیک بلدوزر

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت انواع پمپ اسیدی

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

از پمپ اسید برای پمپاژ سیالاتی همچون اسید استیک، اسید سولفوریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلرید و اسید نیتریک و سایر اسیدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *